Køb for mere og få fri fragt

Nøjes du med at give den samme gave til alle dine medarbejdere?

Vi laver skræddersyede gaveæsker til dine medarbejder på baggrund af deres individuelle smag og interesser.

Bestil nu

Har du svært ved at give dine medarbejder unikke gaver, og nøjes du ofte med det samme til alle? På baggrund af et spørgeskema du sender rundt til dem, laver vi unikke kasser med en lækker drinkpakke plus snacks hertil – det hele bliver baseret på deres svar omkring interesser og smag. 

Du slipper altså for at give upersonlige gaver, men i stedet får alle nu en personlig gave af virksomheden, uden at det tager mere tid fra dig som ansvarlig for dette område. Vi skal nok klare det hele. Gaverne bliver leveret indpakket og indholdet vil ikke være det samme fra person til person, medmindre de har svaret identisk.

Sådan kunne dine medarbejderes julegaver se ud i år

Sådan fungerer det

1. Udfyld spørgeskema

Du får et spørgeskema, som er tilpasset din virksomheds farver og logo. Din virksomhed bliver altså afsender, og det eneste du skal gøre er at sende spørgeskemaet rundt til dine medarbejdere. 

2. Vi laver en unik pakke

På baggrund af medarbejdernes svar sammensætter vi en unik pakke, der er baseret på deres smag samt interesser, så du ved, at de får en god oplevelse og en pakke, der bliver værdsat. 

3. Vi leverer den direkte

Vi leverer alt direkte til din virksomhed, så du ikke selv skal gøre noget. Pakkerne er naturligvis pakket flot ind med gavepapir, så det er ligesom at modtage en rigtig julegave.  

Bestil dine julegaver

Alle bestillinger skal foretages inden d. 3 december, og så bliver de leveret mellem 20 - 22 december på din adresse. Pakkerne har en værdi af minimum 600 kr.

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.