Køb for mere og få fri fragt

B2B

Hos &Skål samarbejder vi med en lang række danske virksomheder, hvor vi leverer dansk kvalitetsspiritus til alt lige fra medarbejder- og kundegaver til fredagsbaren. Det helt op til dig, om det skal fungere, som en gulerod til de bedst sælgere, eller du bare vil forkæle teamet en smule ekstra.

Vi er fleksible ift. vores løsninger og leveringer, og vi skal nok finde lige den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Herunder kan du se tre af vores mest udbredte. 

Rabataftale til hele virksomheden

Med en rabataftale kan din virksomhed indkøbe de bedste produkter fra Danmark til fredagsbaren, når salgsmålet bliver nået, til den nye medarbejder, eller hvad der nu passer på jeres arbejdsplads.

Som noget unikt i forbindelse med en af vores rabataftaler, gør vi det muligt for medarbejderne at handle hos &Skål med en tilsvarende rabat som virksomheden. Dermed giver du medarbejderne en ekstra gode, da de nu også kan nyde den bedste spiritus i privaten med deres venner og familie.

Gaveløsninger

Har du en kunde, medarbejder eller samarbejdspartner, der fortjener en tak i form af en fantastisk gave?

Vi leverer til flere danske virksomheder, og vi er også klar til at hjælpe dig med at sende lækre gaver afsted til de partnerskaber, du vil gøre lidt ekstra for.

Vi have gaveløsninger i alle former og prisklasser, og sammen skal vi nok finde den løsning, der passer lige til dig.

Du kan finde bl.a.
- Gaveæsker til reception
- Gaveæsker med gin
- Gaveæsker til medarbejder
- Gaveæsker med rom
- Og meget mere.

Særaftaler

Har du et helt unikt ønske, er vi også klar til at hjælpe. Det kan være, at du skal bruge et menukort til virksomhedens bar, ellers vil du bare gerne have en gave klar til alle nye medarbejdere, uden at du skal gøre andet end at skrive datoen til os?

Fortjener dine topsælgere et flot kort og noget lækkert de kan nyde, når salgsmålet bliver slået? Her står vi også gerne klar til en særaftale.

Det er kun fantasien, som sætter grænser, og vi er klar på det næste, når det kommer til at lave en fed aftale, der kan glæde din virksomhed.

Kontakt os og hør mere

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.