Køb for mere og få fri fragt

Handelsbetingelser

Herunder finder du betingelserne for at handle med &Skål ApS. Ved spørgsmål, skal henvendelse rettes til info@ogskaal.dk.

Følgende betingelser og vilkår er grundlaget for aftaler indgået med:

&Skål ApS

Klamsagervej 21B, 2., 8230 Åbyhøj

CVR: 42427152

Mail: info@ogskaal.dk

Telefon: +45 29 28 19 99

Betingelserne er gældende i sin helhed, medmindre at vi skriftligt eller mundtlig har aftalt andet. 

Note: Betingelserne er senest opdateret 1. september 2021. De betingelser, der var gældende på tidspunktet for dit køb, og som du har fået tilsendt i forbindelse med købet, er udgangspunktet for aftalen. 

Lovgivning

Salg af varer hos ogskaal.dk sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5 % og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent, der er lavere end 16,5 %. Ved gennemførelse af ordrer erklærer køber at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholholdige drikkevarer. 

Betaling

Vi modtager online betalinger med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, MobilePay Online og ApplePay.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager, eller dit digitale produkt (fx e-bog eller lign.) er oprettet og sendt til den angivne mailadresse, medmindre at andet er aftalt eller fremgår af din ordrebekræftelse. 

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms (25 %) og i danske kroner (DKK). Vi tager ikke kortgebyrer.

Vi bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at din data og personlige oplysninger ikke kan tilgås af tredjemand. Vi bruger samme sikkerhedsforanstaltninger på vores hjemmeside. 

Levering

Leveringstiden for din ordre er typisk inden for 1-3 hverdage. Hvis det ikke er muligt for os at levere inden for den normale leveringstid, kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde en passende løsning.

Vi leverer med:

  • DAO Home (ved bestillinger med en vægt under 3 kg)
  • DAO Pakkeshop
  • Bring Nærboks
  • Bring Pakkeshop.

Priserne på fragt er 46 kr. uanset valg, og ved køb på over 500 kr. er der mulighed for at få fri levering til nærmeste pakkeshop eller pakkeboks med Bring. 

Fortrydelses- og returret 

Du har altid 14 dages fuld fortrydelses- og returret, når du handler på vores hjemmeside, medmindre at andet er aftalt eller fremgår af din ordrebekræftelse. 

Fristen for returretten starter fra den dag, hvor ordren er leveret - enten til din hjemmeadresse eller til afhentning i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Såfremt du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du selv afholde alle returneringsomkostninger. Når vi modtager pakken på vores lager, tilbagebetaler vi hurtigst muligt, og senest 14 dage fra vi har fået en besked om fortrydelsen, købsbeløbet, herunder også de oprindelige forsendelsesomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.  

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi skal senest have besked inden for 14 dage på info@ogskaal.dk, hvis du ønsker at bruge fortrydelsesret. Det skal i din henvendelse fremgå tydeligt, at du ønsker at gøre brug af din returret. Vi opfordrer desuden til at inkludere en henvisning til dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din bestilling og behandle din henvendelse. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for fx meget store ordrer.   

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 350 kr.

Fortrydelse af en del af købet    

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Varens stand ved returnering

Når du modtager din vare, må du gerne håndtere og undersøge varen på samme måde, som hvis du handlede i din lokale vinhandel eller butik. Ønsker du at returnere varen, er det dog vigtigt, at den er i samme stand som ved levering, da vi ellers ikke har mulighed for at videresælge varen.

Hvis varens værdiforringelse skyldes en anden håndtering end den, der er beskrevet ovenfor, anser vi produktet som brugt og dermed forringet i værdi.
Det betyder, at du, såfremt du benytter din fortrydelsesret, får en mindre del eller slet intet af købsbeløbet retur. Vi foretager altid en individuel, konkret vurdering af varens stand ved returnering. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:

Onlinecargo ApS,
Baldershøj 25, 1. DK-2635, Ishøj.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

 

Reklamationsret

Du har altid 2 års reklamationsret på produkter ifølge Købeloven.

Ønsker du at benytte din reklamationsret ift. fejl og mangler, skal du kontakte os inden for rimelig tid, efter at du har modtaget varen. Vi anser en reklamation inden for 2 måneder efter modtagelse som rimelig tid, medmindre at andet er aftalt. Vi refunderer dine rimelige fragtomkostninger i forbindelse med brugen af din reklamationsret, hvis reklamationen er berettiget. 

Hvis du ønsker at bruge din reklamationsret grundet ødelagte eller knuste flasker ved modtagelse af varen, vil vi meget gerne have billeddokumentation af varerne i originalemballagen og pakken, varerne er sendt i. På denne måde kan vi over for fragtselskabet dokumentere, at skaden er sket under forsendelsen. Du bedes her reklamere hurtigst muligt og helst allerede til fragtmanden, hvis det ved levering er tydeligt, at der er skader på pakken.

Vær opmærksom på, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller skader, som skyldes forkert eller ualmindelig brug eller opbevaring af produktet. Vi modtager desuden ikke reklamationerhvis disse er sendt som efterkrav.

Varen sendes til:

Onlinecargo ApS,
Baldershøj 25, 1. DK-2635, Ishøj.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, hvis vi ikke allerede er informeret. 

Forbrugerbeskyttelse

Som forbruger har du en række rettigheder, når du handler på internettet. Du kan læse mere om din beskyttelse, når du køber via PensoPay, der er vores betalingsløsning, her: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Herunder vores lager og platform hos OnlineCargo ApS, der kobler vores ordre sammen med fragtfirmaerne Bring og DAO.

Personoplysningerne registreres hos &Skål ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på ogskaal.dk er &Skål ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@ogskaal.dk. 

Klagemuligheder

Vi opfordrer til, at du kontakter os, hvis du mod forventning er utilfreds med vores produkter, service, hjemmeside eller lign. Vi bestræber os altid på at finde en fair løsning for begge parter.

Såfremt det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, har du som forbruger følgende klagemuligheder: 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform, http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

&Skål ApS

Klamsagervej 21B, 2., 8230 Åbyhøj

CVR: 42427152

Mail: info@ogskaal.dk

Telefon: +45 29 28 19 99

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.