Køb for mere og få fri fragt

Om os / Kontakt

&Skål er et webshopkoncept, som er bygget op omkring danske destillerier og deres brands.


Du kan kontakte os på tlf.: +45 29 28 19 99 eller på mail info@ogskaal.dk, som vi besvarer hurtigst muligt.

Fokus på de økologiske og rene produkter

Vi er mange danskere, der elsker en god drink eller cocktail, hvor udelukkende de bedste produkter fra øverste hylde bliver taget i brug – kald os og vores kunder for en slags connaisseur. Men livet er altså for kort til en kedelig drink.

Hos &Skål har vi en forhåbning om at blive online-delens svar på de fysiske specialbutikker, vi elsker. Vi sætter pris på den personlige rådgivning og de unikke produkter, som alt sammen medvirker til den perfekte drink, der kan deles med sine nærmeste.

Kvalitet og god smag følger hånd i hånd. Derfor sætter vi strenge krav til alle produkter i vores sortiment – der er nøje udvalgt blandt et have af muligheder. Hos &Skål vægter vi den gode smag, kærligheden og ikke mindst tankegangen om at bruge økologiske og naturlige ingredienser. Det giver i sidste ende den bedste oplevelse, når det hældes sammen, og kun det bedste er godt nok til alle de personer, som er en del af vores familie hos &Skål

Tæt samarbejde med danske destillerier

&Skål er lavet, så du kan få et overblik over de bedste danske produkter på markedet. Vi arbejder i tæt samarbejde med danske destillerier, da vi mener, at de laver nogle af de bedste produkter i verden, hvad enten vi snakker gin, vodka, whisky, rom eller tonic.

I samarbejde udvikler vi unikke opskrifter, du kan nyde hjemme på din terrasse, stuen eller et helt tredje sted. Vi er afhængige af hinanden og vil aldrig være foruden. Det betyder også, at vi betaler vores destillerier en god pris for deres produkter. Vi vil ikke presse dem til at sælge for billigt, da vi ved, at det kræver et samarbejde, hvis vi skal udbrede den kvalitet dansk spiritus har vist frem i indland og udland.

Kontaktoplysninger
&Skål ApS
CVR: 42427152
Klamsagervej 21B, 2.
8230, Åbyhøj
Telefon: +45 29 28 19 99
E-mail: info@ogskaal.dk

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.