Køb for mere og få fri fragt

Malfy Gin

Vil du vide mere om det populære brand Malfy Gin, kan du blive klogere på brandet og ikke mindst deres produkter her på siden, hvor vi går i dybden med deres gins.

Hos &Skål forhandler vi kun danske brands, da vi mener, at historierne er noget helt for sig selv, ligesom smagen og kvaliteten er i en kaliber, du ikke finder mange andre steder.

Når det er sagt, er vores overordnede mål at uddanne folk i at forstå, hvilke fantastiske muligheder man har med gin, når man vælger en god kvalitet – her er Malfy et godt bud, som vi kommer til at gå i dybden med her. 

Historien om Malfy gin

Før vi starter op med at fortælle lidt om de forskellige Malfy gin-flasker, er det på sin plads med lidt historie. 

Malfy gin bliver lavet på et lille destilleri uden for Torino, som hedder Torino Distillati. Destilleriet har sin base i den lille by Moncalieri, hvor det i tidernes morgen blev stiftet af nogle lokale – nemlig Vergnano-familien, som startede drømmen op i 1906. Destilleriet befinder sig i et område, som er kendt for vin og spiritus af højeste kvalitet, og nu kan Malfy Gin understøttet det, selvom ginnen startede op i et lille batch, som kun var tiltænkt lokalbefolkningen.

Malfy gin som produkt og brand har siden vokset markant, og vi går her i dybden med deres forskellige varianter. 

Malfy Gin - Con Arancia

Den her Malfy gin er som resten skabt til de varme sommermåneder – farven på den her gør den måske endnu mere oplagt, hvis du spørger mig. 

Malfy ginnen, Con Arancia, er lavet på blodappelsiner, som er den overvejende grund til, at du her får en flot gin, som gør sig rigtig fint på terrassen. Den her Malfy gin er en rigtig crowpleaser, og den vil hos mange falde i god jord.

Et oplagt bud på en Malfy opskrift kunne væres følgende

 • 5cl Malfy gin – con Arancia
 • 10cl Indian tonic
 • Appelsin som garnish
 • En masse isterninger

Malfy Limone Gin

Måske har du allerede smagt den her udgave? Det er i hvert fald bestselleren af varianterne hos Malfy gin. Den her gin er et frisk pust, som har en dejlig syre og friskhed, som blandt andet skyldes, at den er lavet på dejlige, friske italienske citroner. 

Derudover er der brugt koriander, cassia, lakrids grapefrugt og appelsin til at fremstille den populære Malfy Limone gin. 

Skal du have en læskende og frisk drink under sommersolen en dag med vennerne, kan du overveje at give den her et forsøg. Den har bestemt potentiale.

Vil du lave en drink, kan du prøve med denne opskrift: 

 • 5cl Malfy Con Limone giin
 • 10 cl Prosecco 
 • 1 cl Limoncello 
 • 1 stk Citron 

Malfy Gin Originale

Er du mere til den klassiske gin, hvor du får smagen fra enebær frem? Så er det den her, du skal vælge, hvis du vil blive i Malfy-serien. Der er masser af kraft i smagen, men det fremhæver naturligvis smagen af spiritus, og det skal man være indstillet på ved den her Malfy gin. Nogle elsker det, andre gør ikke.

Skal du have en klassisk gin, vil jeg umiddelbart mene, at der er andre gode bud. Men sværger du til Malfy gin, er det her deres klassiske bud. 

Prøv den her drink - en udsøgt Malfy opskrift:

 • 5cl Malfy giin Orginale
 • 10 Cl hyldeblomst tonic/sodavand
 • En god portion is
 • 1 skive lime

Den her opskrift gør ginnen mere læskende på grund af hyldeblomsten, og det vil falde i god jord hos de fleste.

Skal du dog have en bitter og klassisk udgave, kan du udskifte med indian tonic.  

Malfy Gin Rosa - Sicilian Pink

Sidste gin fra Malfy er denne Sicilian Pink. Her har vi igen at gøre med en rigtig terrassebasker. Den har masser af friskhed og kraft, som kommer fra den lækre grapefrugt, som er hovedpersonen i den her læskende gin. 

Med denne malfy gin under armen, en masse isterning og en Fever Tree Mediteranean tonic, er der dømt hygge og god smag for alle pengene. 

Skal du lave en lækker drink, kan du følge denne opskrift.

 • 5cl Malfy Gin Rosa - Sicilian Pink
 • 12cl Tree Mediteranean tonic,
 • En masse isterninger
 • Garnish i form af lime eller grapefrugt. 

Så kom vi til vejs ende i vores lille rundtur hos Malfy gin. Det er en rigtig fin gin, hvis man skal have noget, der egner sig godt til eksempelvis terrassen.

Personligt er jeg selv mere til de danske gins, men Malfy gin kan bestemt også noget godt, når man skal nyde en drink. 

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.