Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

1 cl.

Licor 43 eller Galliano
2 cl.Æblejuice
1 spsk.Letpisket fløde

Fremgangsmåde

Hæld din Licor 43 og æblejuice og gang op, så det passer med antal af shots. Bland herefter det hele sammen i en kande eller flaske. Hæld derefter op i dine shotglas. Pisk fløden sammen til et let flødeskum. Du kan evt. putte det i en sprøjtepose for, at gøre det nemmere at fordele ovenpå shotsene. Fordel til sidst flødeskummen ovenpå, og server dine shots. Æblekage shotsene nydes bedst kolde, og du kan derfor med stille din Licor 43 og æblejuice i køleskabet inden servering. Smid også gerne dine shotglas i fryseren inden.

LIKØR

Æblekageshots

Er du helt vild med æblekage? Så bliver du nødt til at give de her æblekage shot et forsøg. Sæt gang i festen med dette shot, og send dine gæster en tur ned af nostalgiens vej med smagen af farmors helt traditionelle æblekage.

Er du træt af små sure, vodka- og lakrids-shots? Så giv dig i kast med æblekage shots. Det bliver noget sjovere at drikke shots med venner og familie, når det smager som farmors æblekage. Det er lidt mere tidskrævende end almindelig shots direkte fra flasken, men de er helt sikkert arbejds- og ventetiden værd. 


Om du bruger Galliano eller Licor 43 gør ikke den store forskel, men brug gerne din favorit æblejuice for den bedste smag. Skål og god fornøjelse.

Passer perfekt i æblekageshots

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.