Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Amaretto
2 cl.Sukkersirup
3 cl.Citronjuice
2 cl.Æggehvide
 Appelsinskal
 Isterninger

Fremgangsmåde

Hæld din amaretto, sukkersirup, citronjuice og æggehvide i en shaker og lav en “dry shake” i ca. 15 sekunder. En dry shake er, hvor du ryster dine ingredienser uden isterninger. Når du har gjort det, så tilføjer du isterninger i shakeren og ryster én gang til. Hæld derefter blandingen over i dit whisky glas eller yndlings glas med isterninger i. Garnér og pynt med appelsinskal.

Whisky

Amaretto Sour

Amaretto Sour, en cocktail fra sour-cocktail familien, men har en noget mildere smag end den traditionelle og populære whiskey sour.

Kan du godt lide skarpheden, så kan du vælge at tilføje 2 cl bourbon til din amaretto sour. Nogen mener at cocktailen smager lidt af som en flydende marcipangris, da Amarettoen er lavet på abrikoskerner og har en smag af marcipan.

En klassiker op til jul på grund af den julede smag af mandler og bløde konsistens. Den kan også drikkes hele året rundt, og specielt iskold en sommeraften. Amarettoen er en italiensk likør fra italien lavet på mandler og abrikoskerner. Sour henviser som direkte oversat til det syrlige, der kommer fra citronerne. Det er endnu en cocktail, hvor du skal bruge æggehvider, men det skal du overhovedet ikke være bange for. Æggehviderne er med til at give cocktailen den her fløjsbløde og lækre konsistens.

Passer perfekt i en Amaretto Sour

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.