Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Pisco
3 cl.Citronsaft
2 cl.Sukkersirup
1 cl.Æggehvide
1 skudAngostura bitter
 Isterninger

Fremgangsmåde

Hæld ingredienserne i din shaker, og dry shake i 15 sekunder uden isterninger. Tilføj derefter isterninger og ryst i yderligere 15 sekunder. Strain derefter blandingen ned i dit afkølede glas. 

BRANDY

Pisco Sour

Pisco, som er likøren der bruges i en Pisco Sour kommer fra Peru. Det er en brændevin, der er lavet på druer. Pisco’en er oprindeligt opfundet af spanierne, som var rejst til Peru, og de manglede et alternativ til deres medbragte brandy, som var svær at fragte med på rejsen.

Pisco Sour er en cocktail i den elskede sour-familie, hvor der mixes citron og æggehvider. Pisco’en kommer fra det peruvianske køkken, og selvom der ifølge historiebøgerne blev lavet pisco-baseret drikke tilbage i 1700-tallet, så mener historiker og cocktail eksperter at cocktailen blev opfundet i 1920 i Lima, hovedstaden i Peru. 

Både Chile og Peru mener, at Pisco Sour er deres nationaldrik, og begge lande hævder ejerskab over likøren Pisco. Pisco Sour’en er i dag en meget populær drik i det latinamerikanske kultur og ophavsretten på likøren er ofte diskuteret. 

Dog siges det, at det var Spanierne, der i 1600 tallet medbragte druerne på deres togt til Peru, der blev brugt til at fremstillet Pisco’en. Spanierne begyndte i 1600 tallet at producere vin på store vingårde i de syd centrale dele af Peru, og allerede der blev produceret, hvad der kaldes “Aguardiente”, som er en alkoholisk drik lavet på fermenterede druer. 

Om ikke andet, så er cocktailen blevet så populær i den latinamerikanske kultur, at der i dag er en International Pisco dag, som finder sted den første lørdag i februar hvert år. 

Den peruvianske version af cocktailen, som denne opskrift tager udgangspunkt i er lavet på pisco, frisk citron, sukker sirup, isterninger og æggehvider, hvor i den chilenske version bruges lime og lavet uden bitter og æggehvider. 

Passer perfekt i en Pisco Sour

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.