Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

4 cl

Jägermeister
20 clRød sodavand eller hindbærbrus
1 skiveAppelsin
 Isterninger

Fremgangsmetode

Det tager kun 2 minutter at lave en brandbildrink, og du skal blot hælde ingredienserne i et glas, og så kan du servere den velsmagende drink til gæsterne.

Jägermeister

Brandbildrink

En brandbildrink er en af de mere moderne opfindelser i bartenderverdenen. Den har sine rødder i 1980’erne, hvor den var en meget populær drink. Som navnet antyder, er brandbildrinken en ganske dansk drink. Brandbildrinken smager sødt og er utrolig let at lave. Den nydes bedst afkølet.

I de glade 80’ere blev der langet brandbildrinks over baren i stor stil. Den populære drink vandt de danske hjerter, fordi den er simpel, velsmagende og har et ophav i vores dejlige land. Siden 80’erne har den haft perioder, hvor den har været meget populær i Danmark. I dag er brandbildrinken ikke den mest udbredte, selvom du med garanti kan få den serveret på de fleste restauranter og barer.

Brandbildrinken kommer til undsætning, når der er brug for et spark af festlig stemning. Navnet alene får folk til at slå øjnene op.

Opskriften på brandbildrinken er utrolig simpel, fordi den kun indeholder to ingredienser, men lad ikke det narre dig. Den er velsmagende og kan godt slå ret hårdt. Du skal blot bruge en god rød sodavand – endnu et dansk fænomen. Derudover behøver du en god flaske Jägermeister.

Det kan være en god idé at have et par røde sodavand på køl, når du bliver serveret et glas Jägermeister, fordi en brandbildrink er langt bedre end et shot Jägermeister, selvom det også kan noget.

Brandbildrinken er en af bartendernes favoritter af den årsag, at den er hurtig og nem at lave. Den kræver ikke en masse udstyr eller mange ingredienser, og det gør den til en dansk klassiker.

Næste gang du har vennerne på besøg, kan du jo prøve at byde dem på en brandbildrink og se, hvad de siger. Forundringen i deres ansigt, hvis de ikke kender navnet, er belønning nok i sig selv.

Nogle laver en brandbildrink med udrykning, hvilket vil sige, at man tilføjer et shot vodka til drinken. Så ankommer stemningen med fuld fart.

Brandbildrinken er en moderne og tidløs drink, og den har ikke så mange variationer, som mange andre traditionelle drinks har. Det kan være, det var på tide at genopfinde brandbildrinken. Prøv forskellige opskrifter af, og se, om du kan komme på det næste store hit!

Hvis du kaster dig ud i at eksperimentere med brandbildrinken, kan du fx gøre den speciel ved at pynte med en tørret frugt fra vores garnish udvalg. Et stykke hindbær passer utroligt godt til den røde sodavand, og det giver drinken en smule klasse.

Brandbildrinken har allerede et sødt og kreativt navn, og det er sjovt at opfinde nye smagfulde oplevelser. Uanset om du vil tage en tur tilbage til de glade 80’ere eller vil prøve kræfter med at opfinde en ny variation af brandbildrinken, så er den et sikkert hit blandt de unge.

Passer perfekt i en Brandbildrink

Frugtskiver

Appelsin

45 kr
- +
Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.