Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

6 cl.

Campari
12 cl.Danskvand
En skiveAppelsin eller andet garnish
 Isterninger

Fremgangsmåde

Start med at fylde isterninger i dit glas. Hæld derefter Campari og danskvand ned til isterningerne og rør forsigtigt rundt med en barske. Pynt med en skive appelsin eller anden garnish efter eget valg. 

CAMPARI

Campari Soda

Campari Soda er muligvis en af de nemmeste drinks at lave overhovedet på denne planet. Og når den så samtidig smager skønt, så kan det ikke gå galt. Du kan hurtigt smække en masse sammen til dine gæster, som kommer til at nyde en ægte klassiker.

Campari Soda er muligvis en af de nemmeste drinks at lave overhovedet på denne planet. Og når den så samtidig smager skønt, så kan det ikke gå galt. Du kan hurtigt smække en masse sammen til dine gæster, som kommer til at nyde en ægte klassiker.

Campari er en italiensk krydderlikør, som er kendt for en skøn kombination af bitterhed og sødme. Dens oprindelse finder vi helt tilbage til 1860 af Gaspare Campari. Den har en helt distinkt rød farve og, flasken har et ret så genkendeligt design. En Campari Soda består faktisk kun af Campari, danskvand og is. Derfor er den supernem og lynhurtig at bikse sammen, og danskvanden tager Camparien op på et helt andet og interessant niveau. Her bliver sødmen og bitterheden udfordret af de levende bobler, og det giver lidt friskhed til drinken. Den bliver ofte serveret med en skive appelsin, men du kan også vælge en anden slags garnish.

Gaspare Campari begyndte allerede som 14-årig at arbejde på en bar, hvor han blev meget interesseret og optaget af alkoholiske drikke. Derfor var det naturligt for ham at eksperimentere med sine egne bud på gode likører. Allerede på dette tidspunkt var Campari i gang med prototyperne på det, som vi i dag kender som den italienske krydderlikør. Og selvom likøren nu har mere end 150 år på bagen, så er det nøjagtig den samme opskrift, den bliver lavet ud fra i dag som dengang. Opskriften er dog stadig hemmelig.

Gaspare opfandt senere drinken Americano, som består af lige dele Campari, Vermouth og danskvand. Hvornår nogen helt præcis har valgt at tage Vermouth ud af den ligning, kan vi ikke vide. Men uden den står vi i hvert fald tilbage med noget, der meget minder om en Campari Soda, som nu er en drink, der nydes over hele verden. 

Pga. dens enkelthed er den enormt populær at servere til fester og selskaber. Hvis ikke du selv har prøvet det, så kan det varmt anbefales. Den er yderst velegnet som velkomstdrink, men det er også nemt at skaffe ingredienserne og line dem op på dit drinksbord. Så kan dine gæster selv mixe den nemme og velsmagende Campari Soda.

Campari er et ret alsidigt produkt, som kan nydes på mange forskellige måder. Hvis du er glad for en bittersød skarp til morgenmaden, så kan du nemt drikke Campari rent til dit blødkogte æg. Det er også et fantastisk produkt til mange forskellige drinks og udover den simple Campari Soda, så kan du også lave lækre drinks som fx Negroni eller Boulevardier.

Når du læser opskriften på en Campari Soda lidt længere nede, skal du være opmærksom på, at du selv nemt kan lave om på blandingsforholdene. Campari er en helt speciel krydderlikør med nogle meget distinkte og modige smage.

Alt efter hvor meget du holder af denne vidunderlig drik, så kan du vælge at hælde mere Campari i. Danskvanden bruges til at tage lidt af sødmen, så du i virkeligheden kan drikke langt mere, uden du behøver at gå kold i det. Opskriften er derfor vejledende med forholdet 1:2. Du kan også vælge at lave den 1:1, hvis du mener, du har behov for mere italiensk krydderlikør. Du ville ikke være den første med det behov.

Passer perfekt i en Campari Soda

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.