Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

1 cl.

Limesirup
2 cl.Cuba Caramel
 Grøn sodavand

Fremgangsmåde

Fyld et højt drinksglas til randen med is. Hæld limesirup og Cuba Caramel i glasset, og rør rundt. Fyld glasset op med grøn sodavand, og server. 

VODKA

Champagnebrus

Champagnebrus-drinken er nem at lave og er perfekt til for eksempel privatfesten, hvor du gerne hurtigt vil kunne lave drinks til mange mennesker. Her på siden finder du opskriften på den klassiske champagnebrus-drink, ligesom du bliver introduceret for en alternativ version med gin, som du kan eksperimentere med.

Isen ved navn Champagnebrus så dagens lys i 1950’erne. Senere fulgte drinken med samme smag efter, og den er stadig et hit den dag i dag. Champagnebrus smager ganske enkelt himmelsk og et let at drikke, hvilket selvfølgelig både kan være en fordel og en ulempe. Drinken serveres ofte til for eksempel forsamlingshusfester, men den bør bestemt ikke underkendes.

Champagnebrus-opskriften byder på få simple ingredienser, som du kan finde i langt de fleste supermarkeder. Er du sent ude, er champagnebrus derfor en god cocktail at kaste dig over.

Den klassiske Champagnebrus-opskrift indeholder Cuba Caramel, grøn sodavand og limesirup fra eksempelsvis mærket Rose’s. Kan du ikke skaffe grøn sodavand, kan du benytte Sprite i stedet. Tilsæt eventuelt lidt grøn frugtfarve for at give drinken dens karakteristiske grønne farve.

Champagnebrus med et twist af gin

Er du vild med Champagnebrus-drinken, men kunne alligevel godt tænke dig at prøve noget lidt anderledes? Så kan det være, du skal overveje at kaste dig ud i en Champagnebrus-drink med dansk gin.

Til den alternative Champagnebrus-drink kan du med fordel vælge en gin med udprægede citrusnoter, men en helt klassisk gin kan også snildt fungere. Denne skal blandes med citrussodavand – gerne en god én af slagsen.

Blandingen af gin og sodavand toppes med karamelsirup for at give drinken den sødme, den er kendt for. Blandingsforholdet er cirka 4 cl gin, 8 cl citrussodavand og 1 cl karamelsirup, men prøv dig gerne frem, og tilpas drinken din personlige smag.

Husk masser af is – og eventuelt en skive lime

Laver du den ordentligt, er Champagnebrus-drinken meget mere end et sikkert hit til en forsamlingshusfest. Den smager faktisk rigtig lækkert, da den har en skøn balance imellem det søde og det syrlige. Derfor er det også ærgerligt, at drinken sjældent får den kærlighed, den fortjener.

For at skabe den bedste smagsoplevelse, er det vigtigt, at du serverer drinken i et højt glas fyldt med is. Og her snakker vi fyldt til kanten. På den måde holder drinken sig iskold længst muligt, og dét er med til at gøre den endnu mere lækker.

Serverer du en halvlunken Champagnebrus-drink, bliver den hurtigt kvalmende. Samtidig betyder flere isterninger, at du opnår det rette blandingsforhold imellem sodavand og de andre ingredienser.

Du kan sagtens servere din Champagnebrus uden pynt, men vil du gøre lidt ekstra ud af det, kan du sætte prikken over i’et på din drink med en limebåd eller -skive. På den måde tager du din Champagnebrus-drink op på et nyt niveau.

Passer perfekt i en Champagnebrus

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.