Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Herbie Pink Gin
3 cl.Hindbærsirup
3 cl.Friskpresset citronsaft
1 cl.Æggehvide
3Hindbær på spyd
 Isterninger

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienserne i en shaker og dry shake den uden isterninger i 15 sekunder. Herefter tilsætter du isterningerne og ryster yderligere 15 sekunder. Strain derefter blandingen ned i et coupéglas eller det glas, du gerne vil bruge. Det skal dog helst være højt for det flotteste udtryk. Pynt herefter med dine 3 hindbær på spyd hen over glasset. 

GIN

Clover Club

Clover Club eller Clover kiss som nogen kalder den, er en cocktail, der rigtig tiltaler det kvindelige køn med sin smukke lyserøde farve og feminine træk.

Cocktailen går tilbage i starten af 1900-tallet, da den blev lavet på en herreklub i Philadelphia, som navnet lyder hed Clover Club. En klassisk cocktail, som blev drukket på herreklub tilbage i tiden. Husets cocktail blev dengang ofte opkaldt efter klubben selv, derfor Clover Club.

Du må ikke dømme Clover Club på sit udseende, da den slår hårdere end, hvad den ser ud til. I sin tid blev den oprindelige opskrift lavet med 8 cl gin, men den har overhovedet ikke stærk smag og du skal derfor passe på med at hælde ned i alt for hurtig tempo. Opskriften er løbende blevet justeret med tiden af forskellige barer rundt i verden, men fælles for alle Clover Club opskrifter er de 4 ingredienser; gin, hindbærsirup, citron og æggehvider. 

Det er en cocktail, der også er i Sour-familien med kombinationen af citron og æggehvider.

Passer perfekt i en Clover Club

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.