Køb for mere og få fri fragt
ROM

Dark n' Stormy

Historie om Dark n' Stormy  Dark n' Stormy er en vaskeægte crowd-pleaser, som har vundet frem rundt i rigtig mange hjem. Det er en frisk drink, d...

Historie om Dark n' Stormy 

Dark n' Stormy er en vaskeægte crowd-pleaser, som har vundet frem rundt i rigtig mange hjem. Det er en frisk drink, der passer de fleste smagsløg godt. Dog frygter flere brugen af den mørke rom i sig selv, men når det sammensættes med en god ginger beer og noget lækkert lime, har du pludselig en helt anden og meget frisk smag, som rom ikke nødvendigvis er kendt for.  

Selvom Dark n' Stormy først har gjort sit indtog for alvor her de seneste år, er det altså en meget gammel drink. Historier omkring den smagfulde Dark n' Stormy opskrift stammer helt tilbage fra tiden, hvor den engelske flåde var spredt ud over hele verdenen.
Når man befinder sig på verdenshavene i længere perioder, er det vigtigt at have ingredienser, som kan holde lang tid. Holdbarhed var ikke problem for rom, men faktisk heller ikke ginger beer, som har en længere levetid end mange andre mixere. Derfor det perfekte makkerpar til en Dark n' Stormy opskrift.

Dark n' Stormy er en ældre drink, der nu er kommet til live for alvor igen, og har du ikke smagt den, eller vil du prøve luksusudgaven, bør du se nærmere på vores Dark n' Stormy opskrift her.

Passer perfekt i en Dark n' Stormy

Thylandia

MUNUS Thylandia Orange Rum

299 kr
- +
Fingers Crossed

Ginger Beer

20 kr
- +
Frugtskiver

Lime

45 kr
- +

Ingredienser

5 cl

Mørkt rom
1 clLimesaft
10 clGinger beer
1 skiveFrisk eller tørret lime

 

Fremgangsmetode

  1. Hæld rom og friskpresset lime i et glas
  2. Tilsæt en masse isterninger og rør rundt 
  3. Top med din limeskive og ginger beer 
  4. Nyd din Dark n' Stormy

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.