Køb for mere og få fri fragt
GIN

Gin og tonic

Gin og Tonic er muligvis den mest populære drink på verdensplan. Den har startet en bølge, der har varet ved i en årrække nu, og helt generelt har det være en trendsetter, som har åbnet folks øjne for drinks samt cocktails, og generelt at nyde det i sit eget selskab samt med vennerne. Det er altså blevet allemandseje at nyde en god drink nu – så tak til Gin og Tonic.

Du har nok også fået din del af klassikeren, og selvom G&T-bølgen virker relativt ny, er det faktisk noget, som har eksisteret i mange år.
Faktisk stammer Gin og Tonic opskriften fra Indien, hvor mange af de britiske soldater valgte at drikke tonic, som et værn mod den frygtede sygdom malaria. Årsagen var at kinin fra tonic havde en positiv og præventiv effekt.
Problemet var bare, at det blev en smule bittert – og hvordan løser man den hovedpine? Det skete ved, at man blandede lidt gin i og tilsatte noget saft fra citron eller lime. Og voila. Gin og Tonic så dagens lys og er senere hen blevet en enorm succes i hele verden.

Har du ikke allerede ingredienserne til at lave en god Gin og Tonic, mangler du noget udstyr i dit barskab. Det er mere eller mindre et must have, og nedenfor har du din opskrift på Gin og Tonic.

Passer perfekt i en gin og tonic

Herbie

Organic

299 kr
- +
Copenhagen Distillery

Angelica

350 kr
- +
Fingers Crossed

Tonic Water

20 kr
- +
Fever-Tree

Refreshingly Light

20 kr
- +
Frugtskiver

Lime

45 kr
- +
Frugtskiver

Citron

45 kr
- +

Ingredienser

4 cl

Gin
10 clTonic
1 skiveFrisk eller tørret lime eller citron
En masseIs

Fremgangsmetode

  1. Kom en masse is i
  2. Hæld din gin i og rør rundt i og rør godt rundt. Det frigiver utrolig meget af den krydrede urtesmag.
  3. Hæld din tonic i
  4. Slut af med din citron- eller limeskive
  5. Nyd din G&T 

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.