Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

4 cl.

Tequila
2 cl.Cointreau
2 cl.Frisk limejuice
1 cl.Sukkersirup

Fremgangsmåde

Kom limejuice på kanten af dit martini- eller coupe-glas, og dyp det herefter i salt for at lave enten en hel eller en halv saltkant. Afkøl gerne glasset enten i en fryser eller ved at fylde det med is. Shake alle ingredienserne i Martini-opskriften godt og grundigt, og tøm dit glas for eventuelle isterninger. Fine straine din cocktail til glasset, og server. 

TEQUILA

Margarita

Margarita er en festlig tequilabaseret cocktail. Den går perfekt til alle former for mexicansk(inspireret) mad, ligesom den naturligvis kan nydes for sig i godt selskab. Cocktailen findes i lidt forskellige versioner, hvilket du kan læse mere om her på siden, hvor du naturligvis også får opskriften på den perfekte klassiske Margarita.

Du har med stor sandsynlighed både hørt om Margarita’en og om dens kølige søster, Frozen Margarita. Indholdet i de to er som udgangspunkt det samme, så det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Skal drinken indtages sammen med mad, vil den klassiske version dog som regel være at foretrække.

Vil du servere en Frozen Margarita for dine gæster, skal du blende ingredienserne til en klassisk Margarita med rigeligt is. Det vil sige tequila, Cointreau, frisk limejuice og sukkersirup. Du finder blandingsforholdene lidt længere nede på siden.

Du kan vælge at tilføje en form for bær eller frugt til den frosne cocktail. I så fald kan du med fordel skifte din Cointreau ud med en likør med samme frugt- eller bærsmag for at gøre smagen mere gennemtrængende. Blend alle ingredienserne godt sammen, så frugten bliver ligeligt fordelt.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til Frozen Margaritas. Lav dem for eksempel med ananas, grønne æbler eller jordbær.

Foruden den frosne version af en Margarita, har Margarita’en også en lillebror kaldet Tommy’s Margarita. Her er Cointreau og sukkersirup skiftet ud med 2 cl agavesirup.

Den klassiske Margarita med saltkant

Som du nok kan fornemme, findes der masser af variationer af Margarita. Faktisk er der også mange, der mener, at Margarita-opskriften er en videreudvikling af en cocktail med brandy. For nu holder vi os til tequila-versionen, men slå dig endelig løs, og eksperimenter med andre former for spiritus, hvis du har mod på det.

Den klassiske Margarita skal shakes med masser af is og straines til et (afkølet) martiniglas eller coupe-glas. Den har som regel en saltkant, hvilket du laver ved at komme limejuice på glassets kant inden, du hælder andet i det. Herefter dyppes glasset i rigeligt salt, så du får en flot, ensartet kant.

Du kan eventuelt nøjes med at komme salt på halvdelen af glassets kant, hvis ikke det skal blive for meget.

Da tequila er den bærende ingrediens i en Margarita, vil vi klart anbefale dig at benytte en ordentlig tequila til formålet. Det giver en væsentligt bedre smagsoplevelse, end hvis du vælger den allerbilligste mulighed.

I forlængelse af ovenstående vil vi desuden råde dig til at anvende friskpresset limejuice i din Margarita. Det ér muligt at købe limejuice på flaske, hvilket også kan fungere i en snæver vending, men det allerbedste er at bruge den friske slags.

Passer perfekt i en Margarita

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.