Køb for mere og få fri fragt
VODKA

Moscow Mule

Skal du have en klassiker af en drink, er Moccow Mule et rigtig godt bud. Den er nem at lave, og så har den utrolig meget smag. Når man hører navn...

Skal du have en klassiker af en drink, er Moccow Mule et rigtig godt bud. Den er nem at lave, og så har den utrolig meget smag.

Når man hører navnet på dansk, er det ikke umiddelbart til at gætte, hvad denne cocktail indeholder. Moskva Muldyr, som drinken er døbt, røber nemlig ikke så meget om ingredienserne.

Historien lyder sig således, at der var nogle folk på en bar, som snakkede om deres produkter – mere præcis dem, de bare ikke kunne sælge. I USA ville ingen drikke vodka, da det var en drink, man forbandt med Rusland, og som du nok ved, er der af og til nogle gnister mellem de to.
En anden havde noget ginger beer, der bare ikke kunne blive afsat, ligesom den sidste sad med et kobberkrus, som ingen heller havde interesse i at eje.

Og hvor kommer koblingen så til Moscow Mule? Moscow (Moskva) skyldes brugen af vodka, hvor mule (muldyr) blev brugt til at beskrive den krydrede kraft og spark, der kommer fra ginger beer. Og kobberkruset kom til sin ret, da drinken ofte blev serveret heri.

Nok historie for i dag – fordi du skal selvfølgelig ikke snydes for, hvordan man faktisk laver den fantastiske cocktail, som vi gerne vil opgradere lidt. Vi vælger at bruge de bedste råvarer, så du får den bedste oplevelse.

Passer perfekt i en Moscow Mule

Wild Distillery

REN VODKA Apple

299 kr
- +
Fingers Crossed

Ginger Beer

20 kr
- +
Frugtskiver

Æble

45 kr
- +

Ingredienser

4 cl

REN Vodka Apple
2 clFriskpresset limesaft
10 clGinger beer fra Fingers Crossed
En masseIs
4-5 skiverÆble (frisk eller tørret)

Fremgangsmetode

  1. Fyld dit glas op med en masse is og tilsæt vodka, limesaft og ginger beer. 
  2. Så rører du forsigtigt rundt i glasset
  3. Tilføj pynt i form af frisk eller tørret æble.

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.