Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Lys rom
6 cl.Kokoscreme
1,5 dl.Ananasjuice
5Isterninger

Fremgangsmetode

Kom alle ingredienser og to isterninger i en blender, og kør den, indtil isterningerne er knust. Hæld den lækre Piña Colada i et fint glas, og pynt med en skive ananas eller et andet garnish. Servér med et sugerør og et par isterninger.

ROM

Piña Colada

Det siges, at Roberto Cofresí lavede en Piña Colada for at opmuntre bemandingen på sit piratskib i det 19. århundrede. Opskriften forsvandt i 1825, eftersom pirater ikke er kendt for at skrive opskrifter ned. Piña Colada smager af den sødme, der er karakteristisk for de varme lande.

I 1950 blev opskriften på Piña Colada genfundet, da The New York Times rapporterede om en drink fra Vestindien med rom. Som altid med populære drinks er der adskillige, som hævder at have opfundet den. Ramón Marrero hævder for eksempel at have opfundet Piña Coladaen, da han arbejdede på Caribe Hilton Hotel i 1954 i San Juan, Puerto Rico.

Opskriften på Piña Colada har et ophav, der kan siges at være omdiskuteret og en smule omgærdet af mystik, men der er ingen tvivl om, at det er en drink med masser af smag.

The International Bartenders Association har to forskellige opskrifter på Piña Colada, men de minder om hinanden og godtages begge to, når man skal bestå bartenderprøven. Derefter har den populære drink affødt mange variationer. Chi Chi, hvor man erstatter rom med vodka, kan nævnes.

Piña Colada er steget i popularitet siden 1950’erne. I Puerto Rico udråbte man Piña Colada som øens officielle drink. Piña Colada har en fin gul farve og stråler af varme, sol og strand, som er sigende for Puerto Rico.

Det er ikke alle drinks, der kan prale af at have sin egen mærkedag, men Piña Coladaen bliver fejret den 10. juli i USA. Drinken har haft indflydelse på amerikansk musikkultur, hvor Steely Dan nævner Piña Colada på albummet ”Bad Sneakers”. Chuck Mangione har desuden udgivet et jazzalbum i 1979 ved navn ”Piña Colada”.

Den moderne og populære drink er utrolig lækker og rummer søde og lettere syrlige toner. Ananas har en dejlig rig sødme og syrlighed i sig selv. Har du lyst til at forkæle gæsterne med en ekstraordinær drink, er Piña Colada et oplagt valg.

Der er nemlig ingen, der siger, at man skal være på Puerto Rico for at nyde en Piña Colada. Den vil med garanti være et hit, og man kan lave en alkoholfri version til børnene, hvis man blot undlader at bruge rom.

Du skal blot anskaffe dig en god lys rom, og så kan du lave en fantastisk Piña Colada til gæsterne, der sikkert vil elske, at du har gjort noget ekstra ud af aftenens cocktail. Det gode ved en Piña Colada er, at man kan lave store portioner og opbevare dem på køl.

Piña Colada indeholder ananasjuice, kokoscreme, lys rom og isterninger, og det siges, at piraten i første omgang brugte helt friske ingredienser fra den ø, de havde opholdt sig på. I dag anbefales det, at man bruger en delvis frossen ananasjuice.

Den kolde og cremede konsistens minder mest af alt om en smoothie, og drinken er sød og blød.

Passer perfekt i en Piña Colada

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.