Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Vodka
10 cl.Friskpresset appelsinjuice
 Isterninger

Fremgangsmåde

Kom isterninger i et højt glas. Tilsæt derefter de andre ingredienser til glasset. Rør så forsigtigt rundt i glasset for at blande ingredienserne.

VODKA

Screwdriver

Her får du opskriften på en af de mest simple drinks inden for cocktailverdenen. En Screwdriver er en virkelig populær drink i store dele af verdenen på trods af de få ingredienser. Der er nemlig ikke meget, der kan gå galt med en Screwdriver, og så får man samtidig en drink, der er utrolig frisk og lækker.

Er du ikke helt så kendt i cocktailbogen, men vil du gerne kunne servere en lækker drink til både venner og familie? Så lad dig ikke slå ud. En Screwdriver er en fantastisk cocktail, som alle kan lære at mestre. Og derudover kan stort set alle lide denne cocktail. Så det er en perfekt start for dig!

Find din yndlingsvodka, friskpresset appelsinjuice og isterninger direkte fra fryseren frem, og du har alt, hvad du skal bruge til en Screwdriver. Skal drinken være ekstra smart, kan du pynte med mynte og en skive appelsin eller lime.

Når det kommer til den populære cocktails historie, er der flere om buddet. Det har nemlig været vanskeligt at sætte navn på, hvem der egentlig først fandt frem til den simple opskrift. Man mener, at der er stor sandsynlighed for, at de amerikanske piloter under Anden Verdenskrig opfandt cocktailen.

Andre mener dog, at den første Screwdriver-opskrift blev skabt af amerikanske oliearbejdere i 1950’erne, da de brugte deres egne skruetrækkere til at blande ingredienserne. Det skulle selvfølgelig have været måden, cocktailen fik sit navn på.

Efter alt at dømme var det altså en amerikaner, der første gang blandede vodka og juice – men præcis hvem er vi ikke sikre på.

Det er selvfølgelig heller ikke vigtigt for, om du bør skrive dig opskriften bag øret. Den er faktisk så simpel, at du ofte vil kunne huske den uden problemer. Det skulle selvfølgelig være, hvis du ikke allerede havde fået et par Screwdrivers for meget.

Er du ikke så meget til vodka, kan du også lave andre versioner af en Screwdriver. Der findes nemlig alternative versioner af cocktailen med blandt andet gin. Du har også mulighed for at lave en ”Anita Bryant Cocktail”, som er en Screwdriver med æblejuice frem for appelsinjuice.

Ligegyldigt hvordan du vælger at lave cocktailen, kræver det stort set ingen forberedelse at lave Screwdrivere til hele banden, og du får med garanti en gruppe af glade gæster.

Passer perfekt i en Screwdriver

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.