Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

5 cl.

Lys rom
2 cl.Lime- eller citronsaft
4 stk.Friske eller frosne jordbær
1 stk.Sukker
1Jordbær til pynt
 Isterninger

Fremgangsmåde

Start med at fyld alle ingredienserne i en blender. Konsistensen skal være cremet og minde om slush ice. Anvend flere isterninger, hvis konsistensen er for tyk. Hæld drinken over i vinglas, og pynt derefter med et frisk jordbær.

ROM

Strawberry Daiquiri

Den yderst populære frugtcocktail Strawberry Daiquiri blev en verdenskendt drink efter 1902, hvor den første gang blev smagt på de populære klubber i London. Siden da har cocktailen sat sine spor i stort set alle verdens lande, hvor den har sin faste plads på drinkskortet. Her får du fremgangsmåden på en god Strawberry Daiquiri-opskrift.

En Strawberry Daiquiri er en meget velkendt og populær cocktail på alle barer og diskoteker rundt omkring i hele verden. Du kan dog heldigvis også sagtens lave den derhjemme, så både venner og familie kan få lov at smage den lækre cocktail.

En Strawberry Daiquiri har en meget smoothieagtig konsistens, hvilket også er en af årsagerne til, at den er meget populær. Med denne drink får du en sød og kold cocktail, der passer perfekt til sommerdagene, hvor man med smagsoplevelsen gerne vil køles lidt ned.

Det siges, at drinken kom til verden, efter at den amerikanske mineingeniør Jenning Cox tilbragte tid i Cuba under den spansk-amerikanske krig. Her opfandt han den populære Strawberry Daiquiri, som omkring år 1902 vandt frem på de forskellige diskoteker og klubber i New York.

Man mener, at William A. Chanler tog opskriften med til New York, hvorefter Strawberry Daiquiri fik meget stor succes i hele landet. Siden er drinken blevet genopfundet i mange forskellige versioner, og den laves nu på klubber, i private hjem og på diskoteker i hele verden.

Med ganske få ingredienser kan du også sætte gang i festen. En lys rom er typisk den foretrukne alkohol til cocktailen, men man kan faktisk lave drinken med hvilken som helst type rom.

Man kan derudover både vælge af blende eller shake cocktailen, så den får forskellige former for konsistenser. Fordelen ved denne cocktail er nemlig, at den har mange versioner, som giver en anderledes smagsoplevelse hver gang.

Ens for dem alle er dog, at cocktailen er super lækker, ligegyldigt hvilken rom eller hvilken fremgangsmåde, du vælger. Det er også muligt at lave cocktailen med en anden frugt end jordbær. Den vil dog naturligvis så ikke længere hedde en Strawberry Daiquiri.

Skal du lave drinks til hele familien, og har du tilfældigvis et medlem af familien, der ikke bryder som om alkohol, eller ikke må få alkohol endnu? Så kan du vise dine cocktailevner frem og lave en alkoholfri Strawberry Daiquiri. Fremgangsmåden er den samme, du skal bare komme lidt ekstra frugt i blenderen og springe alkoholen over.

Passer perfekt i en Strawberry Daiquiri

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.