Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

4 cl.

Tequila
2 cl.Cointreau
 Friskpresset limesaft
5Friske jordbær
1 cl.Sukkersirup
 Lime eller jordbær til pynt
 Isterninger

Fremgangsmåde

Mos dine jordbær i din shaker (kan også blendes). Kom herefter tequila, Cointreau, limesaft og sukkersirup i shakeren, og ryst det godt igennem. Kom et par isterninger i dit glas, og si din drik i glasset. Pynt eventuelt med en skive lime eller et jordbær. Du kan eventuelt også pynte med et par mynteblade.

 

Opskrift på sukkersirup

Du skal bruge lige dele vand og sukker. Kom ingredienserne i en gryde, og varm dem op under omrøring. Lad væsken koge ind, til den har den ønskede konsistens. Lad din sukkersirup køle af før brug. 

TEQUILA

Strawberry Margarita

Med en Strawberry Margarita får du en smuk drink, der både smager af sydens sol og af Danmark. Det er en rigtig sommerdrink, og hvis du tilmed kan finde friske danske jordbær til din Strawberry Margarita, så er lykken for alvor gjort for dig og dit selskab.

Har du nogensinde tænkt over, hvordan Margaritaens søde lillesøster mon ser ud? Så er det måske Strawberry Margaritaen, du har haft i tankerne. Med sit knaldrøde ydre er denne cocktail enormt indbydende at se på. Og når først en dråbe af drinken har ramt tungen, kommer du ikke til at fortryde, at dine friske jordbær blev brugt til netop denne drink.

Margaritaens historie står hen i det uvisse. Ingen kan for alvor blive enige om, hvor den første gang blev serveret og af hvem. Det eneste, vi ved med nogenlunde sikkerhed, er, at den nok er opfundet omkring 1940, og at det sandsynligvis er en drink med oprindelse i Mexico. Men præcist hvor, hvornår og hvem, der har opfundet drinken, er der til stadighed uenighed om i cocktailverdenen.

Der er dog ingen tvivl om, at det er en ekstremt populær og særdeles alsidig drink. Der findes nemlig en række forskellige Margaritaer – udgaverne tæller blandt andet den helt klassiske, en Frozen Margarita, en Peach Margarita, og selvfølgelig den herlige Strawberry Margarita. For alle udgaver af Margaritaen gælder det simple princip, at der kun skal ekstremt få justeringer til for at skabe en af disse varianter.

Der er nogle få ting, du kan gøre for at optimere din Strawberry Margarita og sende dit selskab til skyerne. Du kan for eksempel anvende helt friske jordbær, friskpresset limesaft, eller du kan lave din egen sukkersirup. Det er selvfølgelig muligt at lave en udmærket Strawberry Margarita med mindre friske ingredienser, men det er klart at foretrække, at du gør dit hjemmearbejde her. Det gælder selvfølgelig også for den tequila, du vil benytte dig af. Brug lidt ekstra kroner på en tequila af høj kvalitet – det gør virkelig en forskel for smagsoplevelsen.

Hvis du er mere til de helt kolde drinks, så kan du faktisk også lave en Strawberry Margarita i en frossen udgave. Det gør du ved at anvende en blender til alle dine ingredienser og så bruge frosne jordbær. Du kan med fordel selv fryse friske jordbær ned og bruge dem til din Frozen Strawberry Margarita.

Uanset hvilken udgave du går med, er du garanteret et fint og yderst delikat resultat. Husk også at pynte din drink af. Det giver et ekstra pift til oplevelsen af at få serveret en hjemmelavet cocktail, at der er blevet kælet for detaljerne. Du kan vælge at gå med en skive lime, men du kan selvfølgelig også gå all in på jordbær og bruge det som garnish.

Hvis du vælger at lave den frosne udgave af en Strawberry Margarita, skal der blendes forholdsvis meget. Det betyder også, at det måske ikke er helt så vigtigt, at dit sukker bliver lavet til en sirup. Dette er dog ret afgørende for den oprindelige udgave af en Strawberry Margarita, da sukkeret giver en lidt skæv og knasende mundfølelse, som kan virke forstyrrende, når man drikker cocktailen. Derfor anbefaler vi klart, at du følger vores opskrift på sukkersirup, som du kan finde nedenfor på siden.

Passer perfekt i en Strawberry Margarita

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.