Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

Som shot

2 cl.

Tequila
2 cl.Lemonsodavand
Som drink
5 cl.Tequila
5 cl.Lemonsodavand

Fremgangsmåde

Hvis du ønsker is til din drink, starter du med at putte nogle få isterninger i glasset. Herefter blander du tequila og sodavand, rører rundt med en barske, og tilbage er der blot at sige skål. Slam eller ej. 

TEQULA

Tequila Slammer

Med en Tequila Slammer får du med garanti en ny og spændende måde at opleve den berømte og berygtede tequila på. Tequila går for at være en af de væsker, der virkelig kan trække tænder ud på en fredag aften. Men med en Tequila Slammer får du faktisk et forfriskende shot, som smager fremragende.

Tequila er på sin vis en mærkværdig form for alkohol. Normalt forbindes den med citronskiver og salt, men den kan nu også bruges til lidt mere sofistikerede drinks. Den kan for eksempel anvendes til et interessant shot ved navn Tequila Slammer. Og denne drink er faktisk så god, at den ikke behøver at blive begrænset til et shot. Den kan nemlig også sagtens serveres i større glas, hvis du eksempelvis skal lave større drinks til et selskab af familie og venner.

En Tequila Slammer består i al sin enkelhed af tequila og lemonsodavand. Du kan også smide lidt isterninger i, hvis dit temperament er til det. Men det smarte ved denne drink er, at den er enormt alsidig. Den kan bruges som velkomstdrink, fordi den er så nem at lave, men den kan også serveres til lidt ost eller bare som en selvstændig drink. En varm sommerdag, en liggestol og en tequila Slammer – kan du høre, hvordan tingene rimer på hinanden?

Måske undrer du dig en smule over navnet Tequila Slammer. Men drinken har faktisk fået lige netop dette navn af en helt særlig årsag. Når drinken bliver blandet, er der selvfølgelig brus til stede fra sodavanden. Den brus skal bruges til et særligt og måske lidt spøjst formål. På barer har det nemlig været en slags spil, at man fylder sit glas ca. fire femtedele op. Herfra tager man sit glas i den ene hånd, dækker det til med den anden hånd, og så tonser man glasset ned i bordet, så bruset aktiveres.

Spillet går da ud på, at man skal drikke indholdet af glasset så hurtigt som muligt. Den, der spilder mest efter denne procedure, er også den, der har tabt spillet. Og ve den, der taber spillet. For hvis du taber, hvem, tror du så, skal give den næste Tequila Slammer? På denne måde kan man få sig en lang og særdeles festlig aften. Og det ovenikøbet med en drink, der faktisk smager skønt. 

Hvis ikke du ønsker dette element af drukspil, og hvis det ikke nødvendigvis skal gå så stærkt, kan du selvfølgelig også vælge at servere en Tequila Slammer i store glas med en lille limeskive eller noget andet lækkert garnish. Vil du gerne være endnu mere raffineret, kan du også anvende din tequila til andre drinks som for eksempel en Tequila Sunrise, som er en af de mest populære drinks i Danmark lige nu. Men der hersker ingen tvivl om, at du ikke går galt i byen med en Tequila Slammer. Der findes stort set ikke det menneske på kloden, som ikke kan lide denne drink.   

 

En Tequila Slammer er altså en ren nydelse, som både er nem at lave til dig selv på en lørdag aften i dit eget selskab eller hurtigt at trylle sammen til dine venner. Hvis du ikke kan bestemme dig, kan du altid ty til en Tequila Slammer.

Passer perfekt i en Tequila Slammer

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.