Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

4 cl.

Tequila
10 cl.Appelsinjuice
2 cl.Rose’s Grenadine
 Isterninger

Fremgangsmåde

Fyld et højt glas med isterninger. Hæld tequila i glasset, tilsæt appelsinjuice, og rør rundt. Nu kommer det sjove: Tilsæt forsigtigt Grenadine, så du opnår drinkens klassiske udseende. Du kan bruge en ske til forsigtigt at sænke Grenadinen ned i glasset.

TEQUILA

Tequila Sunrise

Nyd den lækre, farverige drink fra Californien. Den første udgave af Tequila Sunrise blev opfundet i 1930’erne i Phoenix Arizona, men den moderne version blev raffineret i 1970’erne i Californien. Drinken har sit navn fra sine varme farver, der ligner en solopgang.

Den første udgave af drinken blev skabt af Gene Sulit i 1930’erne og blev serveret på Arizona Biltmore Hotel. Drinken blev traditionelt set lavet med tequila, creme de cassis, limejuice og sodavand.

Den mere populære og moderne version er lavet med tequila, appelsinjuice og grenadine. Den blev skabt af Bobby Lozoff og Billy Rice i 1970’erne, da de var unge bartendere, som arbejdere på The Trident i Sausalito, Californien i det nordlige San Francisco.

I 1972 blev den forfriskende drink serveret for The Rolling Stones, og de blev øjeblikkeligt forelsket i drinken. De elskede den så meget, at de bestilte den overalt, hvor de kom på deres tour, og de har selv døbt touren Tequila Sunrise-touren.

Drinken har haft en stor indvirkning på den amerikanske musikkultur og kultur i det hele taget. I 1973 lavede The Eagles en sang ved navn Tequila Sunrise på deres Desperado-album, eftersom drinken steg i popularitet i Amerika. I 1988 blev en film med samme navn lavet, og flere stjerner lagde navn til det succesfulde resultat.

De tre begivenheder taler for, hvor fantastisk drinken er. Den har haft en markant indvirkning på kulturen, og der er utallige variationer af det californiske hit. Vil du lave en lækker udgave af Tequila Sunrise til dine gæster, kan du se vores udvalg af garnish her, som du kan bruge til at pynte, den allerede flotte drink.

En god Tequila Sunrise-opskrift kræver ikke mange ingredienser, men en smule snilde, hvis du vil have det klassiske, varme udtryk, hvor farverne i drinken ikke blandes sammen, men giver illusionen af en solopgang. Tequila Sunrise kan passende nydes til den gode, amerikanske musik, den har inspireret, og drinken vil sikkert blive et hit, næste gang du inviterer venner på besøg til en drink.

En Tequila Sunrise er en fantastisk, velsmagende drink, der giver dig mulighed for at vise lidt bartendersnilde, som vil imponere dine venner. Du kan endda tage dine evner et skridt videre, når du har mestret din Tequila Sunrise, og lave en Caribbean Sunrise, hvor du bruger rom i stedet for tequila.

Hvis du foretrækker rom frem for tequila, kan du lave mange forskellige versioner af en Tequila Sunrise. Du kan f.eks. erstatte tequilaen med mørk rom og tilsætte lige dele appelsinjuice og ananasjuice for at få en Florida Sunrise, der er yderst lækker.

Invitér gæsterne på en hyggelig aften, hvor I kan afprøve de forskellige variationer af den indbydende drink, der har sat sit præg på den amerikanske musik og kultur i det hele taget.

Passer perfekt i en Tequila Sunrise

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.