Køb for mere og få fri fragt

Savner du inspiration til velkomstdrinks til nytår?

Er det blevet din tur til at være vært nytårsaften, og mangler du inspiration, når det kommer til din velkomstdrink til nytår? Så er du kommet til ...

Er det blevet din tur til at være vært nytårsaften, og mangler du inspiration, når det kommer til din velkomstdrink til nytår? Så er du kommet til det rette sted. Vi har her samlet 10 forskellige opskrifter på skønne velkomstdrinks til nytår, som du kan imponere gæsterne med.

En nytårsdrink må gerne være eksklusiv udover det sædvanlige, da nytåret er en særlig aften, der skal fejres med et brag. Det kan gøres med stil, når du vælger en velkomstdrink til nytårsaften, der oser af fest.

De fleste drinks kræver citron, en slags sukker og en shaker, så det kan være en god idé på forhånd at anskaffe sig en god shaker og en isbeholder, og at forberede citroner og andet garnish.

10 festlige velkomstdrinks til nytår

Nytårsaften er en fest, der bliver fejret med god mad, kransekage, fyrværkeri, champagne og bordbomber. Med champagnen i centrum risikerer drinks ofte at blive glemt nytårsaften, men det er en skam, for drinks er sprængfyldt med fest og farver – lige det, nytåret kredser om.

Opskrift på Cosmopolitan

 

Cosmopolitan

2 dl. cointreau
4 cl. Thylandia Vodka
4 cl. tranebærjuice
2 cl. friskpresset limesaft.

Sådan mixer du en Cosmopolitan:
Den lækre Cosmopolitan er utrolig velegnet som nytårscocktail eller velkomstdrink, da den er elegant og forfriskende. Du mixer nemt en Cosmopolitan ved at hælde væskerne i en shaker og ryste dem sammen. Det er en klassisk drink, som passer perfekt til nytårets festligheder.

Opskrift på en Irish Coffee

 

Irish Coffee

4 cl. Stauning Whisky
10 cl. friskbrygget kaffe
2 tsk. letpisket flødeskum
2 tsk. brun farin.

Sådan mixer du en Irish Coffee:
Drinks nytårsaften kan varme os i det kolde vejr, når vi skal skyde det nye år ind, og der er en Irish Coffee et godt og opkvikkende valg, der kan holde humøret højt selv i de sene timer. Hæld Stauning Whiskey i et glas, og tilsæt kaffen og sukkeret. Rør herefter rundt i nytårsdrinken, før du tilsætter fløden.

Opskrift på Passion Lime

 

Passion Lime

4 cl. Trolden Fenris Vodka
4 cl. passionfrugtlikør
2 cl. vaniljesirup
2 cl. friskpresset citronsaft.

Sådan Mixer du en Passion Lime:
Hæld ingredienserne i en shaker med isterninger, og ryst den godt. Si drinken over et glas med isterninger i, og pynt eventuelt glasset med en skive lime, passionsfrugt eller mynte.

De fleste af os får gerne kransekage, champagne, ost og kiks i løbet af aftenen, og det eneste, der mangler, er en god drink, der passer til f.eks. ost, kiks og kage. Her er en Espresso Martini et fremragende valg, da den giver et spark energi og smager fantastisk oven på et overdådigt nytårsmåltid.

Opskrift på Espresso Martini

 

Espresso Martini

5 cl. kvalitetsvodka
3 cl. kahlúa
1 espressoshot.

Sådan mixer du en Espresso Martini:
Du skal først have lavet din espresso til denne udsøgte nytårsdrink, og derefter er det meget simpelt – du mangler blot at hælde vodka og kahlúa i et glas og tilsætte espressoen. Du kan evt. lave en lidt stærk kaffe, hvis du ikke har mulighed for at lave en espresso.

Hvis du virkelig vil slå benene væk under dine gæster, så kan du fikse en variant af den klassiske champagnedrink French 75 – nemlig den elegante French 76.

Opskrift på French 75

 

French 75

3 cl. Thylandia Vodka
1.5 cl. citronsaft
1.5 cl. sukkersirup
Top med champagne.

Sådan mixer du en French 75:
En velkomstdrinks til nytår, der er god at have i baghånden, fordi man kan bruge champagne til at give den et frisk pust bobler. Hæld ingredienserne i en shaker med isterninger, og ryst den. Si drinken i et champagneglas, og top med champagnen.

Opskrift på en Gin & Tonic med et twist

 

Gin & Tonic

4 cl. Trolden Gin
10 cl. tonicvand
1 frisk brombær.

Sådan mixer du en Gin & Tonic:
Hvis du vil lave en Gin & Tonic med et twist, så kan du erstatte citronskiven med et frisk brombær eller et brombær, du har tøet op fra frost. Du skal blot blande din gin & tonic og tilsætte brombærret til sidst for at nyde den lækre klassiker, der virker perfekt som nytårsvelkomstdrink.

Vil du have en drink med et navn, der passer perfekt til nytårsaften? En Dark ’n’ Stormy udtrykker lige præcis den fest, vi har nytårsaften, med den mørke himmel, der bliver oplyst af strålende fyrværkeri.

Opskrift på en Dark ’n’ Stormy

 

Dark 'n' Stormy

6 cl. Stokers Rum
1 dl. Ginger Beer
1 stk. friskpresset limesaft
1 stk. økologisk lime.

Sådan mixer du en Dark ’n’ Stormy:
En nytårsdrink, der bærer det perfekte navn til aftenen, og som hurtigt er ved at blive en go-to for mange. Du hælder blot den mørke og udsøgte Troldens Rum i et glas, og tilsætter Ginger Beer og limesaft. Du kan pynte drinken med en skive lime.

Opskrift på en Sex on the Beach

 

Sex on the Beach

4 cl. Premium Danish Vodka
2 cl. Peach snaps
4 cl. appelsinjuice
4 cl. tranebærjuice.

Sådan mixer du en Sex on the Beach:
Denne velkomstdrink til nytår er utrolig nem at lave, da du blot skal hælde ingredienserne i et glas. Den drikkes bedst af et højt glas, og er, som navnet antyder, en fest i flydende form. En oplagt drink, når du vil skåle med dine gæster nytårsaften.

Opskrift på en Pina Colada

 

Pina Colada

4 cl. Thylandia Rum
1 cl. kokossirup
9 cl. ananasjuice

Sådan mixer du en Pina Colada:
Hæld ingredienserne i en shaker, og ryst. Du kan evt. tilsætte en kugle vaniljeis og ryste med den.

Opskrift på en Romtoddy

 

Romtoddy

6 cl. Great Dane Rum
10 cl. kogende vand
3 cl. friskpresset citronsaft
2 cl. honning
1 skive citron.

Sådan mixer du en Romtoddy:
Hæld det kogende vand i et glas, der kan tåle varme. Hæld de andre ingredienser i en shaker med isterninger, og ryst. Si drinken over glasset med det kogende vand, og pynt med en skive citron. Det giver en lækker forfriskning, der kan være dejlig at varme sig ved, når krudtet skal skydes af.

Velkomstdrinks til nytår løfter stemningen

Når man får serveret en skøn velkomstdrink til nytår, ved man, at man har en god aften i vente. En skål i en nytårsdrink er noget ganske særligt, der skaber varme og hygge på årets sidste aften. Og Skål – og smilene breder sig.

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.