Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

4 cl.

Vodka
2 cl.Blue curacao
10 cl.Lemonade
1 skiveFrisk eller tørret citron som garnish.

Fremgangsmåde

Fyld et highball- eller hurricane-glas til randen med is. Hæld vodka og blue curacao i glasset, og top med lemonade. Pynt med citron, og server med et sugerør. 

VODKA

Blue Lagoon-drink

Blue Lagoon-drinken lever i den grad op til sit navn. Den ligner en svalende, caribisk lagune, som du – akkurat ligesom drinken – har lyst til at springe på hovedet i på en varm sommerdag. Drinken er læskende og eksotisk i smagen, og så tager den sig flot ud med sin klare, blå farve.

Blue Lagoon drink er det officielle navn på den drink, vi i Danmark ynder at kalde en isbjørn. Og nu tænker du måske, at det er en drink, der hører forsamlingshusfester i 90’erne til, men nej. Bruger du lidt tid og energi på cocktailen frem for at hælde lunkne ingredienser i et plastikkrus uden is, får du en udsøgt cocktail, du roligt kan servere for dine gæster.

Blue Lagoon-opskriften indeholder kun få ingredienser, og derfor er det vigtigt, at du udvælger disse med omhu, hvis din cocktail skal tage kegler. Sørg derfor for at bruge en god vodka og en lækker lemonade til formålet. Det gør en verden til forskel for det endelige resultat.

Blue curacao findes også i forskellige udgaver, men her er det ikke så vigtigt, hvilken en du vælger.

Forskellige versioner af Blue Lagoon-drinken

Til trods for at en Blue Lagoon drinken blot indeholder tre forskellige ingredienser, kan den kreeres på hele fire forskellige måder. Vælg derfor blot den version, der passer bedst til dit ambitionsniveau – og dine smagsløg.

Den nemme version

Skal det være nemt, fylder du blot et highball-glas eller hurricane-glas til randen med is og hælder vodka og blue curacao heri. Herefter topper du med lemonade og serverer med en skive citron og et sugerør.

Den shakede version

Vil du gøre lidt mere ud af din Blue Lagoon drink? Så fyld dit highball- eller hurricane-glas med is, og shake herefter vodka og blue curacao med is, inden bladingen hældes i glasset. Top nu med lemonade, og pynt med citron. Server med et sugerør.

Den classy version

Må din drink gerne være lidt mere classy at se på – og samtidig en smule stærkere? Så skal du shake vodka og blue curacao med is og herefter hælde blandingen i et (afkølet) martini-glas. Top med en smule lemonade – cirka fire cl. Pynt med en skive frisk citron på kanten af glasset, og server.

Den frosne version

Sidst, men ikke mindst, kan en Blue Lagoon-drink serveres i en frossen version. Blend dine ingredienser sammen med en stor håndfuld knust is. Hæld blandingen op i et passende glas – allerhelst et hurricane-glas – og pynt med en skive frisk citron og et sugerør. Og måske en lille paraply.

Uanset hvordan du vælger at lave din Blue Lagoon-opskrift, kan du være sikker på, den bliver et hit. Kombinationen af den sødlige blue curacao og den friske lemonade giver en vaskeægte crowdpleaser af en cocktail. Server den på en varm sommerdag eller til en privatfest i godt selskab.

Passer perfekt i en Blue Lagoon

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.