Køb for mere og få fri fragt

Ingredienser
- +

3 cl.

Jägermeister
1,5 cl.Pisang Ambon
12 cl.Cola
 Isterninger
 Lime til pynt

Fremgangsmåde

Find dine høje drinksglas frem. Hæld Jägermeister og Pisang Ambon i glasset med masser af isterninger. 

Hæld derefter forsigtigt cola i glasset. Ønsker du en mildere drink, kan du hælde mere cola i, eller ønsker du drinken stærkere, bør du holde lidt igen med colaen.

Pynt derefter glasset med en skive lime.

JäGERMEISTER

Kung Fu-drink

Den velkendte Kung Fu Drink har sin oprindelse i 1990’erne, hvor den hurtigt blev meget populær på barer, diskoteker og i private hjem. Med en sød smag af lakrids og cola får man hurtigt tankerne sendt tilbage til isen af samme navn. Her får du den perfekte Kung Fu Drink-opskrift.

Kan du heller ikke få nok af den gode gamle Kung Fu-is? Måske har du selv eller dine børn været helt vilde med isen. Leder du efter en lidt mere voksen version, kan du heldigvis få de gode smagsoplevelser fra isen i en kold og lækker cocktail.

Kung Fu Drink har længe været en lækker drink at have med til privatfester. Den fik sit gennembrud i 1990’erne, efter at Kung Fu-isen kom frem i 1930’erne og gav inspiration til den populære cocktail. Så den moderne drink har en succesrig, men kort historie på bagen.

Med den sødlige smag fra cola blandet sammen med lakridssmagen fra Jägermeister får du en drink, alle kan nyde i både vinter- og sommermånederne. Du kan gøre drinken endnu mere sommerlig ved at pynte med lidt garnish i form af appelsin- eller citronskiver.

Vil du hellere selv lave din garnish, kan du her se vores opskrift på tørret garnish, der passer perfekt til mange forskellige cocktails. Det er super simpelt og giver lige drinken et ekstra pift.

En Kung Fu Drink er en utrolig enkel cocktail. Men det betyder bestemt ikke, at man går på kompromis med smagen. En Kung Fu Drink er nemlig hverken for sød eller for stærk, og den kan derfor nydes af de fleste.

Med en Kung Fu Drink har du altså en cocktail, der kan serveres i mange forskellige situationer. Så skal du have vennerne på besøg en aften, eller skal du fejre den helt store fødselsdag? Så er en Kung Fu Drink altid et hit at have på menukortet.

Der findes mange forskellige versioner af drinken, og du kan selvfølgelig altid give dig i kast med at lave din helt egen version af en Kung Fu Drink. I den klassiske version af cocktailen bruger man Jägermeister, Pisang Ambon og cola.

Der er dog flere, der eksperimenterer med vodka og lakridslikør for at skabe den velkendte smag, som mange er så glade for. Vi holder os dog til den klassiske fremgangsmåde, så man med sikkerhed får en lækker cocktail, der er nem at fremtrylle.

Passer perfekt i en Kung Fu

Min kurv
Du har 0 flasker i kurven

Din kurv er tom.

Handelsbetingelser

Accepter vores handelsbetingelser og privatlivspolitik for at gennemore din ordre.